Addicted to glam

Wimperextension Cursus

Wimperextension Cursus

Addicted to Glam

Volg onze professionele Wimperextension Cursus en word na een paar uur al een gecertificeerde wimperstyliste! Naast het plaatsen van wimperextensions, vinden wij het ook leuk om onze kennis en kunnen hierover te delen met jullie! Daarom bieden wij bij The Beauty Junkies Wimperextension Cursussen aan. Je kunt bij The Beauty Junkies kiezen uit vier soorten Lash trainingen. Wanneer je een Wimperextension Cursus afneemt bij The Beauty Junkies mag je voor altijd The Beauty Junkies Wimperextension producten met hoge korting inkopen. Alleen voor echte “Beauty Junks”. 

Join the club.

Opleiding Lashes

Wordt een Lash Master

Leer op deskundige wijze van onze Lash Masters hoe je professioneel wimperextensions kunt zetten. Wij werken enkel met slechts een klein aantal deelnemers, dus je krijgt alle aandacht die je verdient. Onze Wimper artists hebben jarenlange ervaring in een divers behandelaanbod, wij weten waar we over praten. En we popelen om onze expertise met jou te delen! Wij bieden je de knowhow en kwaliteit die je nodig hebt.

Over kwaliteit gesproken, onze producten zijn speciaal voor ons ontwikkeld en geproduceerd. Wij werken enkel met de beste grondstoffen en ingrediënten. Onze wimperextensions zijn uniek in de markt. En dat tegen betaalbare prijzen. Hier zijn we supertrots op! Kwaliteitsproducten in combinatie met onze expertise zorgen voor de beste resultaten. En jij kunt voor altijd met hoge korting The beauty Junkies Wimperextension producten kopen. 

Wacht niet langer!

One by One Cursus

De One by One cursus die wij aanbieden is een eendaagse Wimperextension cursus van maximaal 6 uur. Dit is een cursus waarbij je wordt getraind om wimperextensions te kunnen zetten. Je krijgt bij ons volop persoonlijke aandacht en als je ergens moeite mee hebt, zullen wij je extra helpen. We werken in kleine groepen met maximaal 4 cursisten. Wacht niet langer en schrijf je in.

Prijs: € 295,- excl. BTW. De prijs is inclusief een certificaat. De producten die je nodig hebt tijdens je training, zullen ter beschikking worden gesteld door The beauty Junkies.
De prijs voor de cursus met certificaat in combinatie met het starterspakket is € 395,- excl. BTW

Neem contact met ons op voor meer informatie
Wimperextensions Cursus Powder brows nepwimpers eyelash extensions valse wimpers lashes kunstwimpers
Eigen lijn lashes

Bekijk onze lashes

Check nu onze eigen lijn in wimperextensions. We zijn uniek en blijven uniek! Maak ook jouw klanten verslaafd. Twijfel niet en maak het verschil, shop nu op onze webshop. Want we zijn onmisbaar in je salon. En met voor altijd met hoge korting i.c.m. een cursus! 

De Russian Volume Cursus

Als je het One by One Wimperextension Cursus certificaat behaald hebt, kun je je aanmelden voor de Russian Volume cursus bij The beauty Junkies. Het is pas mogelijk om je voor deze cursus in te schrijven als je een certificaat hebt behaald voor het zetten van de One by One wimperextension set. Je kunt je ook inschrijven als je de One By One cursus elders hebt behaald. De Russian Volume cursus duurt maximaal vier uur en wordt ook gegeven met maximaal 4 cursisten. Schrijf je in en maak het verschil. 

Prijs: € 199- excl. BTW. De prijs is inclusief een certificaat. De producten die je nodig hebt tijdens je training, zullen ter beschikking worden gesteld door The beauty Junkies.
Na je cursus kun je een een Russian Volume pakket aanschaffen met 10% korting bij The beauty Junkies.
Indien je de One By One training bij ons hebt gevolgd en nu voor een vervolgcursus bent gekomen, dan krijg je maar liefest 20% korting bij het aanschaffen van de producten.
Jij stelt je eigen pakket samen!

Neem contact met ons op voor meer informatie
Nepwimpers lashes wimperextensions The beauty Junkies

Privé Combi pakket One by One & Russian Volume Cursus

Wil je beide certificaten in één keer behalen: One by One en Russian Volume? Dan kun je dat bij ons ook doen. Bij het combi pakket neem je deel aan een tweedaagse Wimperextension cursus. Beide dagen duren maximaal vijf uur.
De eerste dag beginnen we met de one by one cursus.  Vervolgens is het de bedoeling dat je thuis oefent wat je van ons hebt geleerd. Natuurlijk is het mogelijk dat wij jou ondertussen nog begeleiden op afstand. Nadat je wat modellen hebt gehad maak je een afspraak voor de Russian Volume cursus. Dit is een privé cursus. Je wordt 1 op 1 getraind door één van onze masters.

  • Voor beide cursusdagen dien je zelf een model te regelen. Dit betekent dat je een model meeneemt voor de One by One cursus en een model voor de Russian Volume cursus.
  • Als je kiest voor een combi pakket is het niet meer mogelijk om de Russian Volume cursus te annuleren nadat je de One by One cursus hebt volbracht.

Prijs: € 799,-excl. BTW.  Inclusief twee certificaten. De producten die je nodig hebt tijdens je trainingen, zullen ter beschikking worden gesteld door The beauty Junkies.

Na je cursus kun je een een starterspakket aanschaffen met 20% korting bij The beauty Junkies. Jij stelt je eigen pakket samen!

You will get what you wish.
Wimperextensions Cursus bij The beauty Junkies

Perfectie training

Iedereen wil zijn werk natuurlijk zo perfect mogelijk uitvoeren. Daar staan wij 100% achter. Voor de stylisten die tegen bepaalde dingen aanlopen die nog niet volgens wens gaan, bieden wij tevens een perfectie training aan. De perfectie training is bedoeld voor gevorderde stylisten. Tijdens deze cursus word je begeleid bij het zetten van verschillende soorten wimperextensions, zoals:

Naturel eye
Om de look met wimperextensions zo vol en natuurlijk mogelijk te laten lijken.

Open eye
Het perfectioneren van wimperextensions die ervoor zorgen dat de ogen wat meer open lijken.

Cat eye
Om de ogen een prachtige amandelvorm te geven, zoals de oogvorm van een kat.

Doll eye
Voor een effect die de ogen veel groter laten lijken.

Kim K eye
Hier leer je lashes te mixen.

De perfectie training duurt maximaal 3 uur en je wordt verzocht om een eigen model mee te nemen.
Prijs: €180 excl. BTW inclusief certificaat perfectie training. De producten die je nodig hebt tijdens je trainingen, zullen ter beschikking worden gesteld door The beauty Junkies. Na je cursus kun je voor altijd producten aanschaffen met 10% korting bij The beauty Junkies.

You will get what you wish.