Addicted to glam

Nails

Alles op een rijtje

zie hieronder voor meer informatie

Biab Nagels

Mooi en Voedend

Lees meer

Gel Nagels

Addicted Nails

Lees meer

Gel Lak

Fantastic Nails

Lees meer

Manicure

Verzorgd

Lees meer

Biab Nagels

BIAB staat voor ‘Builder in a Bottle’. BIAB nagels zitten tussen gellak en acrylnagels in. BIAB nagels zijn dikker dan gellak, maar dunner dan acryl nagels. Acrylnagels zijn soms beschadigend voor de eigen nagels en moet eraf gevijld worden. Gellak blijft niet altijd 2-3 weken zitten. BIAB nails zijn daarom de perfecte combinatie van acrylnagels en gellak. BIAB nails zijn verstevigend en voelen dikker aan ook zijn ze voedend voor je natuurlijke nagel.

Mooi en Gezond…

Werking van BIAB nagels

BIAB nails zijn geschikt voor iedereen. Heb je hele korte, dunne en flexibele nagels? Dat is geen probleem. Ook hier is BIAB geschikt voor. Naast dat je nagels er weer prachtig uitzien, worden ze ook een stuk steviger met het gebruikt van BIAB.
Wanneer je BIAB aanbrengt worden normaal gesproken als eerste de nagelriemen verzorgd door een manicure. Tijdens de manicure worden alle onzuiverheden van de nagelriemen verwijderd. Vervolgens vijl je de nagels in model en wordt de BIAB aangebracht. Vaak wordt er bij BIAB nagels geen gebruik gemaakt van verlenging, maar groeien de nagels op een natuurlijke manier tot een mooie lengte.

Boek nu u een afspraak voor BIAB Nails bij The Beauty Junkies ervaar het verschil met de producten van The Gel Bottle.

You will be addicted.

Life is not perfect but your nails can be.

The beauty Junkies

Gel Nagels - Builder Gel

Gel Nagels laten zetten bij The Beauty Junkies. Gel Nails is anders dan gel lak en/of BIAB. We kunnen het ook een vervanger noemen van acryl. Het verschil is dat de builder gel zachter is dan acryl en soepeler is op de nagel, waardoor die niet zo snel breekt bij een stoot. The beauty Junkies kiest voor  builder gel treatment omdat het minder schadelijk is dan accryl nagels. Probeer de gel nagels uit en ervaar het verschil in gebruik. Builder gel wordt dikker gezet dan BIAB waardoor die stevig is en niet snel breekt.

Waarom The beauty Junkies kiest voor Builder Gel:

  • Is niet te vergelijken met het materiaal acryl.
  • Gel voelt licht aan op je nagels en geeft een natuurlijke uitstraling als je ze hebt laten zetten.
  • Omdat gel makkelijk in model te brengen is, is de natuurlijke vorm van je nagels goed te volgen bij het laten zetten.
  • De gel stinkt niet zoals de nagels die je met acryl hebt. Die geur kan best vervelend zijn.
  • Na het laten zetten van gelnagels is de verzorging en bijwerking vrij eenvoudig.
You will get what you wish.

Gel Lak

Wil je helemaal geen opbouw op je nagels met een biab of builder gel maar je wilt toch voor een langere tijd genieten van je nagellak? Kies dan voor een gel lak behandeling bij ons.

We hebben een breed assortiment aan kleuren, voor ieder wat wils.
Onze gel lak dienst bestaat altijd uit een manicure behandeling en gel lak. Hierdoor krijg je een mooiere afwerking zijn je handen op zijn mooist.

You will be addicted.

Manicure – Voor Hem & Haar

Ook hebben we manicure behandelingen voor dames en heren bij The beauty Junkies.
Het is er vervelend voor als je handen er onverzorgd uitzien.
Loop niet langer door en boek je afspraak bij The beauty Junkies, wij laten jouw nagels stralen! 

Een goede manicure is de perfecte manier om je handen en nagels in topconditie te krijgen en ze een verzorgde, gezonde en stijlvolle uitstraling te geven.
Bij The beauty Junkies worden je handen en nagels door onze beautyspecialisten volledig verzorgd. Van het weken van je vingers tot het vijlen en polijsten voor supergladde nagels. Voor de finishing touch kies je uit een van de vele lakkleuren. 

You will get what you wish.