Addicted to glam

Wimperextensions

Addicted to Wimperextensions

Wimperextensions zijn HOT! Wimperextensions geven jou je perfecte indrukwekkende look. Wimpers behoren tegenwoordig tot onze verslavingen en daarom ben jij bij ons aan het juiste adres. Want onze Lash artiesten hebben al meer dan 15 jaar ervaring in het zetten van Lashes. Zij zijn de Masters. Laat je eens behandelen door een van onze masters! Let wel op, onze sessies zijn verslavend en we zien je iedere 3 weken weer terug. 

You will be addicted.

Wat zijn Wimperextensions?

Wimperextensions zijn kunstwimpers die één voor één met behulp van medische wimperlijm op je eigen wimperhaartjes worden aangebracht. Dit geeft een natuurlijk effect. Lashes zijn er in allerlei verschillende soorten en maten. Ze verschillen in krul, dikte, volume en kleur. De valse wimpers die wij gebruiken zijn van hoogwaardige kwaliteit. Ze worden speciaal voor The beauty Junkies handgemaakt van Koreaanse PBT (polybutyleentereftalaat). Hierdoor kun je je nepwimpers nauwelijks onderscheiden van je natuurlijke wimpers. Onze hoogwaardige kwaliteit zorgt er ook voor dat jouw natuurlijke wimper geen schade zal ondervinden. En wat zo heerlijk is, je hebt helemaal geen mascara meer nodig! 

Bij The beauty Junkies hebben we voor iedereen wat wils. Hieronder kun je lezen wat de verschillen zijn en welke wimperextensions het beste bij jou zouden passen. Kom je er even niet uit of twijfel je nog? Neem dan gerust contact met ons op. onze Lash Masters geven je graag advies welke Lashes het beste bij jou pasen. 

Join the club.

Onze Wimperextensions

zie hieronder voor meer informatie

One by One Wimper Set

natuurlijke look

Lees meer

2D Wimper Set

elegante look

Lees meer

3D Wimper Set

sexy look

Lees meer

Russian Volume Wimper Set

pornstar Look

Lees meer

Mix Wimper Set

exclusieve look

Lees meer

Opvullen Wimperextensions

touch up

Lees meer

Verwijderen Wimperextensions

let's refresh

Lees meer

One by One Wimperextensions:

Natuurlijke look

Wil je voor de meest natuurlijke look gaan? Dan zijn de One by One Lashes de beste optie voor jou. Bij One by One Lashes worden de lashes één voor één bevestigt op jouw natuurlijke wimpers. Heb jij 10 natuurlijke wimpers? Dan brengen wij ook 10 wimperextensions aan. Heb je 20 natuurlijke wimpers? Dan brengen wij ook 20 wimperextensions aan. Op deze manier creëren wij meer volume en lengte aan jouw eigen wimpers en krijg je een prachtige natuurlijke look. We hebben ruime keuze aan lengtes en krullen in Lashes. 

De One by One Lashes zijn uitermate geschikt voor als je al veel wimpers van jezelf hebt, maar bijvoorbeeld meer lengte wilt creëren. Of misschien wil je gewoon een mooie, volle uitstraling zonder dat je telkens met je mascara in de weer moet gaan. Valse wimpers zijn ideaal om ieder moment van de dag een perfecte look te hebben. Ook met het zwemmen, in de sauna of tijdens het sporten. Dat wil jij toch ook?

You will get what you wish.
Wimperextensions The Beauty Junkies nep wimpers

Voor de One by One liefhebbers hebben wij Silk wimpers ontwikkeld. Onze Silk wimpers zijn ultralicht, heerlijk zacht en flexibel en zorgen voor een natuurlijke uitstraling. En je nep wimpers voelen comfortabel aan. Probeer onze Silk Lash o Holic One by One Wimperextensions en ervaar het verschil.

2D Wimperextensions:

Elegante look

Wil je voor een elegante look gaan? Dan is de 2D Wimperextensions set wat voor jou. Bij de 2D Lashes set worden er in plaats van één wimperextension twee wimperextensions tegelijk aangebracht op jouw natuurlijke wimper. Hierdoor ogen jouw wimpers voller dan bij een One by One set. De kunstwimpers bij een 2D set zijn wat dunner dan de lashes bij een One by One set. We hebben ruime keuze aan lengtes en krullen. Laat je daarom gerust adviseren welke Lashes het beste bij jou passen. 

You will get what you wish.
Nepwimpers lashes wimperextensions The beauty Junkies
Nepwimpers lashes wimperextensions The beauty Junkies

3D Wimperextensions:

Sexy look

Bij de 3D Lashes set brengen wij drie wimperextensions aan op de natuurlijke wimper. Ook hier worden ultradunne zijden wimpers gebruikt. Het resultaat? Prachtige volle wimpers die zorgen voor een sexy look. Het 3D effect is verbluffend door het extra volume dat zo gecreëerd wordt. Deze techniek is ideaal als je zelf niet zoveel wimperharen hebt. Ook in de 3D lashes hebben we een ruime keuze in ons assortiment, kies de lengte en de krul die bij jou past.

You will get what you wish.

Russian Volume Wimperextensions:

Pornstar Look

Wil je een prachtige en super volumineuze wimperlook? Kies dan voor onze Russian Volume set. Bij deze set kun je kiezen voor een 4D, 5D of 6D techniek. Er worden nog meer en nog lichtere nephaartjes aangebracht op je eigen wimpers, voor een prachtige Pornstar Look. Hiermee brengen wij de 3D Lashes set naar een nog hoger volume level. En de Russion Volume Lashes kunnen prima tegen water. Je kunt er dus gerust mee douchen, zwemmen en naar de sauna. Ook hier is de keuze weer reuze! 

En voor de klanten die het nooit zwart genoeg vinden, hebben we goed nieuws! We hebben voor onze black liefhebbers de “blackest line” uitgebracht. Hiermee garanderen we de zwartste wimpers. Het is vanaf nu dus niet meer nodig om voor vollere wimpers te kiezen, alleen maar omdat je het zwarter wilt. Ervaar nu onze black line wimperextensions.

You will get what you wish.

Mix Wimperextensions:

Exclusieve look

Wimperextensions Cursus bij The beauty Junkies

Als je voor nóg meer volume wilt gaan bieden wij ook een mix aan Lashes aan. Wil je Kim K Lashes? Wil je een exclusieve set kunstwimpers? Vertel het aan onze Lash artiesten. Zij hebben jarenlange ervaring en geven advies over jouw exclusieve set. We hebben ruime keuze aan lengtes en krullen.

Lashes nepwimpers wimperextensions valse wimpers The beauty Junkies

Opvullen Lashes:

Touch up

Wimperextensions zijn een verslaving. Als je eenmaal hebt ervaren hoe gemakkelijk en prachtig je nieuwe wimpers zijn, wil je gewoon niets anders. Welkom bij The beauty Junkies! Zijn je wimperextensions deels uitgevallen en heb je gaten tussen je Lashes? Geen zorgen! Wij vullen je wimpers weer voor je op. Net zo fresh als een nieuwe set. Let’s shine again.  

 

Wij adviseren bij een nieuwe set Lashes om binnen drie weken of in de derde week op te vullen. 

 

Heb je je set al eerder opgevuld? Dan adviseren we je om je lashes binnen twee weken of in de tweede week op te vullen. De groeicyclus van je wimpers gaat natuurlijk door, alle wimpers vallen een keer uit. We voorkomen dat je wimperextensions er mee uitvallen door op tijd op te vullen. Zo geniet je langer van mooiere en gezonde wimpers. 

You will get what you wish.
Nepwimpers lashes wimperextensions The beauty Junkies
Nepwimpers lashes wimperextensions The beauty Junkies

Verwijderen Lashes:

Let’s refresh

Ben je even toe aan rust? Of wil je een nieuwe set? Zijn je kunstwimpers uitgegroeid? Geen zorgen, wij kunnen de wimpers pijnloos voor je verwijderen. Zo kun je weer een nieuwe set laten plaatsen of je wimpers even rust gunnen. Wij hebben ervaring met het verwijderen van Lashes. Wij hebben er de juiste middelen voor en zorgen ervoor dat je eigen wimpers niet beschadigen.

You will get what you wish.