Addicted to glam

Schiedam

Addicted to Glam

Welkom bij The Beauty Junkies Schiedam. Ik ben Ebru aangenaam, eigenaresse van The Beauty Junkies Schiedam. Graag verwelkom ik je in mijn Beauty Salon. I’m an addict, you will be addicted… The best address for your beauty.

Zoals we beloven: You will get, what you wish. 

Join the club.

Prijslijst Schiedam

Kom langs en ervaar het verschil

Collega's worden?

Samen zijn we sterker..

Ben je al een tijdje bezig met je hobby en/of werk uitoefenen en wil je nu de stap zetten om je eigen salonnetje te beginnen? Had je al een salon en heb je je deuren moeten sluiten door omstandigheden? Ben je een talent en vind je ondernemen spannend?

Je wilt zo graag je eigen salon runnen maar het is allemaal te duur en de drempel is te hoog i.v.m. de kosten? Dan helpen wij jouw droom waar te maken en kun je bij ons al een ingerichte studio huren.

For addicts only
The beauty Junkies

Boek nu uw afspraak!

Waarom the beauty junkies? Omdat wij u verslaafd maken aan het resultaat. Boek een afspraak en ervaar het verschil.

Reviews van

Tevreden klanten

ShaLashes
Lees verder
Al jaren kom ik bij de dames.. Hun werk en zij zelf zijn Toppertjes!
SamanthaPermanente Make-up
Lees verder
Over artiesten gesproken, ben je bij de dames aan het goeie adres. Ik heb powderbrows afgenomen. Heb zoveeel complimenten gekregen, zo blij ermee! Ik kan niet meer dan aanraden.
ObadaMeso Hair Therapy
Lees verder
Mijn haar was futloos ik begon me hoofdhuid te zien. Heb een meso hair kuur afgenomen. Ik overdrijf niet! Heb enorme volume gekregen en nieuwe haargroei. Zeker een aanrader! Waard wat je betaald.
MichelleFillers
Lees verder
Ben altijd tevreden over de resultaat, zo precies en secuur. Buiten de resultaat om krijg je ook een stand-up show. Altijd lachen met de dames! Love you lady's.
Vorige
Volgende

Shop onze producten:

The Beauty Junkies gebruikt de beste producten die op de markt bestaan tegen betaalbare prijzen. Waar de beste producten niet te vinden zijn, hebben wij voor u de beste producten laten ontwikkelen. Hiermee garanderen wij de beste resultaten, omdat onze producten van hoge kwaliteit zijn.

Wimperextensions Cursus Powder brows nepwimpers eyelash extensions valse wimpers lashes kunstwimpers

Schiedam