Addicted to glam

Zutphen

Addicted to Glam

Welkom bij The Beauty Junkies  Zutphen, ik ben Evren aangenaam, eigenaresse van The Beauty Junkies Zutphen. Graag verwelkom ik je in mijn salonnetje in Zutphen, met 15 jaar ervaring in the beauty branche kijk ik samen met jou, naar jou wensen en probeer deze waar te maken. Zoals The Beauty Junkies beloofd, wordt er in Zutphen ook de beste producten gebruikt. Laat je behandelen door mij en ervaar het verschil in deskundigheid. Your beauty, my passion. 

Join the club.

Prijslijst Zuthpen

Kom langs en ervaar het verschil

Boek nu uw afspraak!

Waarom the beauty junkies? Omdat wij u verslaafd maken aan het resultaat. Boek een afspraak en ervaar het verschil.

Reviews van

Tevreden klanten

ShaLashes
Lees verder
Al jaren kom ik bij de dames.. Hun werk en zij zelf zijn Toppertjes!
SamanthaPermanente Make-up
Lees verder
Over artiesten gesproken, ben je bij de dames aan het goeie adres. Ik heb powderbrows afgenomen. Heb zoveeel complimenten gekregen, zo blij ermee! Ik kan niet meer dan aanraden.
ObadaMeso Hair Therapy
Lees verder
Mijn haar was futloos ik begon me hoofdhuid te zien. Heb een meso hair kuur afgenomen. Ik overdrijf niet! Heb enorme volume gekregen en nieuwe haargroei. Zeker een aanrader! Waard wat je betaald.
MichelleFillers
Lees verder
Ben altijd tevreden over de resultaat, zo precies en secuur. Buiten de resultaat om krijg je ook een stand-up show. Altijd lachen met de dames! Love you lady's.
Vorige
Volgende

Shop onze producten:

The Beauty Junkies gebruikt de beste producten die op de markt bestaan tegen betaalbare prijzen. Waar de beste producten niet te vinden zijn, hebben wij voor u de beste producten laten ontwikkelen. Hiermee garanderen wij de beste resultaten, omdat onze producten van hoge kwaliteit zijn.

Wimperextensions Cursus Powder brows nepwimpers eyelash extensions valse wimpers lashes kunstwimpers

Zutphen