Addicted to glam

Mesotherapie haar

Mesotherapie Haar

Aanrader

Mesotherapie haar nodig? Kom dan gerust naar The beauty Junkies. Met trots kunnen wij u vertellen dat de cocktails waar wij mee werken een award hebben gewonnen en zijn verkozen tot de beste cocktails voor je haar. Zoals beloofd gebruiken wij ook bij Mesotherapie haar de beste cocktails voor uw haar.

Heeft u vermoeide haarzakjes? Futloos haar? Haaruitval? Heeft u net een operatie ondergaan van haar implantatie? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Onze cocktails zorgen voor haarvolume, een gezonde haarstructuur en uw haar zal minder snel uitvallen. We geven resultaatgarantie bij afname van een volledige kuur.

Aarzel niet en boek nu uw afspraak. Onze hair therapy behandelingen zijn een  echte aanrader. We hebben al 100’den mensen blij gemaakt.

You will be addicted.
Alles op een rijtje
zie hieronder voor meer informatie

Mesotherapie Haar

Mesotherapie Haar

Lees meer

Hair botox

Hair botox

Lees meer

Hair Keratine

Hair Keratine

Lees meer

Informatie over de Mesotherapie haar behandeling:

Door middel van een mesogun schieten we met een fijne naald “cocktails” in uw haarzakjes. De behandeling wordt als pijnloos maar wel gevoelig ervaren. We adviseren om met schoon haar naar de behandeling te komen, zonder gel, spray etc. Om complicaties te voorkomen is het van belang dat we op een schone hoofhuid kunnen injecteren.

Advies dames: 8 behandelingen (kuur)

Advies heren: 6 behandelingen (kuur)

U kunt ook voor losse behandelingen kiezen, bespreek dit met de specialist.

Laat onze specialisten uw Mesotherapie haar behandelplan maken.

You will get what you wish.

Veelgestelde vragen omtrent Mesotherapie haar

Mesotherapie haar is de laatste trend in haarbehandelingen. Wil je precies weten wat het is, wat de ervaringen en resultaten zijn? Kijk dan hieronder in de veelgestelde vragen. Heb je een vraag die er niet bij staat? Neem dan gerust contact met ons op! 

Mesotherapie haar is een behandeling waarbij vitamines, mineralen, aminozuren, pantenextracten en antioxidanten in de hoofdhuid worden geïnjecteerd. Hierdoor krijgen de haarzakjes de meest optimale voedingsstoffen en wordt de doorbloeding van de hoofdhuid verbeterd. De niet-actieve haarzakjes en beschadigd haar herstellen razendsnel. 

Mesotherapie haar is geschikt voor zowel mannen als vrouwen die last hebben van haaruitval en alopecia. Haaruitval kan veroorzaakt worden door stress, zwangerschap, hormonale schommelingen of het kan komen door genetische aanleg. 

Ondanks dat de methode voor veel mensen met verschillende vormen en oorzaken van haarverlies toegankelijk is, biedt mesotherapie helaas onvoldoende resultaat bij volledige kaalheid of vergevorderd haarverlies. De behandeling is namelijk gericht op het verbeteren van de aanwezige haarzakjes. Inactieve haarzakjes worden door de voedingsstoffen gestimuleerd om nieuwe haren te laten groeien. 

Mesotherapie haar is niet mogelijk bij zwangere vrouwen, diabetici, mensen met hemofilie en mensen met actieve huidontstekingen. 

Onze winning award cocktails van vitamines, mineralen, aminozuren, pantenextracten en antioxidanten worden met een mesogun in je hoofdhuid geïnjecteerd. We brengen de mesotherapie heel fijnmazig aan in je haar, waardoor je gehele hoofdhuid wordt voorzien van vitaminen en mineralen. 

Het is belangrijk dat we te werk gaan op een schone hoofdhuid. Zorg er dus voor dat je haar gewassen is voordat je naar onze salon komt voor een Mesotherapie haar behandeling. Gebruik op de dag van de behandeling geen haarstyling producten. 

Gelukkig is er weinig nazorg nodig na een behandeling. Je kunt echter wel rekening houden met het volgende: 

  • Was je haar niet dezelfde dag en maak je hoofdhuid niet nat
  • Raak de injectieplaatsen niet aan, het heeft tijd nodig om te herstellen (dus niet krabben of wrijven) 
  • Ga de eerste 48 uur niet naar de sauna
  • Verf je haar niet kort na de behandeling
  • Voorkom blootstelling aan de zon, dit kan namelijk allergische reacties veroorzaken
  • Drink geen alcohol tot 48 uur na de behandeling

De resultaten ontwikkelen zich naarmate je de kuur ondergaat. Bij dames adviseren we een kuur van 8 behandelingen. Voor heren adviseren we een kuur van 6 behandelingen. Losse behandelingen zijn ook mogelijk, in overleg met onze specialisten. 

Mesotherapie haar

Het merendeel van de mensen die Mesotherapie haar behandelingen afnemen, ervaren geen pijn. Het kan wel wat gevoelig aanvoelen. 

You will get what you wish.

Haarbotox behandeling

Last van futloos of dunner wordend haar? Te vaak geblondeerd? Ook dan doet onze haarbotox wonderen. Haarbotox maakt het haar NIET zo steil als een keratinebehandeling, maar kan dik, springerig en pluizend haar wel gladder en minder pluizig maken. Al het haar heeft proteïne en hydratatie nodig, dus ieder haartype zal  er gegarandeerd van opknappen. Haarbotox is voedend voor je natuurlijke haar.  

Wij gebruiken een geheim recept voor onze haarbotox.  Het enige dat we kunnen verklappen, is dat je gelijk resultaat zult hebben. Je haren zullen zacht aanvoelen en heerlijk glanzen. 

Wij adviseren iedere 8 weken een botox behandeling te nemen om er lang plezier van te hebben en gegarandeerd resultaten te boeken. 

You will get what you wish.
mesotherapie haar powder brows wimperextensions kopen nepwimpers eyelash extensions valse wimpers lashes kunstwimpers

Haar Keratine therapie

Ben jij altijd bezig om je haren te föhnen en of te stijlen? Dan hebben wij een uitvinding voor je! Namelijk de keratine haar behandeling. Keratine haar behandeling zorgt ervoor dat je haar stijl wordt minder pluizig en weer enorm glanst. Echter is de keratine behandeling niet van plantaardige stoffen opgebouwd. Hoe stijler je de haren wilt hoe meer chemie erin zit. 

Wij geven resultaat garantie met één sessie. Echter dient je haar in een goede staat te verkeren. Bij beschadigd haar zullen wij de behandeling annuleren en een botox behandeling adviseren.