Addicted to glam

Wenkbrauwen

Addicted to Brows

Henna Brows of Lamination, zitten je wenkbrauwen niet mooi? Of wil je niet dagelijks make-up zetten? Ga je op vakantie of heb je een weekend date? Wil jij geen permanente make-up? Of heb je geen tijd om de genezing van Permanente make-up af te wachten. 

Dan is Henna Brows of Lamination de beste oplossing voor jou! Wenkbrauwen is een kleine detail in ons gezicht maar heeft een groot effect op onze uiterlijk wanneer het mooi is gedaan. Neem een wenkbrauw treatment bij ons af en maak het verschil.. 

Join the club.

Alles op een rijtje

zie hieronder voor meer informatie

Henna brows

Wenkbrauwen

Lees meer

Lamination

Wenkbrauwen

Lees meer

Henna Brows

Wil jij strakke en vollere wenkbrauwen? Kies dan voor een Henna brow behandeling! Hoewel Henna natuurlijk al eeuwen wordt gebruikt, is Brow Henna de nieuwste trend op wenkbrauwgebied. Het is dan ook een geweldige manier om wenkbrauwen te kleuren.

Henna Brows is anders dan gewoon verven omdat je niet alleen de haren maar ook de huid verft. De Henna zorgt voor strakkere en vollere wenkbrauwen.

Afhankelijk van het huidtype en de nazorg blijft de Henna 1- 2 weken op de huid en op de haartjes 3-4 weken!
In vergelijking met normale wenkbrauwverf blijft henna dus veel langer op de haartjes zitten.

You will get what you wish.
mesotherapie haar powder brows wimperextensions kopen nepwimpers eyelash extensions valse wimpers lashes kunstwimpers

Lamination

Brow lamination of Brow lift behandeling wordt benoemd als de brushed-up look behandeling. Dit is niet helemaal waar! De behandeling is bedoeld om onhandelbare wenkbrauw haartjes en naar beneden groeiende haren te corrigeren.

De haren worden in de juiste positie gezet en gehouden, naar een meer gelifte, uniforme en open look. Verder helpt de Brow Lamination behandeling, met behulp van bestaande haren, de dunne wenkbrauwen en / of wenkbrauwen met weinig of korte haren er direct dikker en voller uit te laten zien.

Naar wens kunnen de wenkbrauwen brushed-up gestyled worden. Bovenal is de behandeling prachtig te combineren met Powder brows en/of henna brows geeft deze nog mooiere en natuurlijkere look. Het resultaat blijft 4 tot 6 weken.