Lashes

Addicted to Lashes

Wimpers behoren tegenwoordig tot onze verslavingen en daarom ben jij bij ons aan het juiste adres. Onze Lash artiesten hebben al meer dan 15 jaar ervaring in het zetten van wimpers. Zij zijn de Masters. Laat je eens behandelen door een van onze masters, let wel op onze sessies zijn verslavend en we zien je elke 3 weken weer terug. 

Join the club.

Alles op een rijtje

zie hieronder voor meer informatie

One by One Wimpers

natuurlijke look

Lees meer

2D Wimpers

elegante look

Lees meer

3D Wimpers

sexy look

Lees meer

Russian Volume

pornstar Look

Lees meer

Mix Wimpers

exclusieve look

Lees meer

Opvullen Lashes

touch up

Lees meer

Verwijderen Lashes

let's refresh

Lees meer

One by One Wimpers:

Natuurlijke look

Wil je voor de meest natuurlijke look gaan? Dan zijn de One by One lashes wel een goede optie. Bij One by One lashes worden de wimperextensions één voor één bevestigt op jouw natuurlijke wimpers. Heb jij 10 natuurlijke wimpers? Dan brengen wij ook 10 wimperextensions aan. Heb je 20 natuurlijke wimpers? Dan brengen wij ook 20 wimperextensions aan. Op deze manier creëren wij meer volume en lengte aan jouw eigen wimpers toe en krijg je een prachtige natuurlijke look. We hebben ruime keuze aan lengtes en krullen.

You will get what you wish.

Voor de One by one liefhebbers hebben wij silk wimpers uitgebracht. Voorheen waren de wimpers hard en zaten ze niet comfortabel, dit is nu van de aardbodem. Probeer onze silk Lash o Holic One by one lashes en ervaar het verschil.

2D Wimpers:

Elegante look

Wil je voor een elegante look gaan? Dan is de 2D wimperextensions set wat voor jou. Bij de 2D wimperextensions set worden er in plaats van één wimperextensions twee wimperextensions tegelijk aangebracht op jouw natuurlijke wimper. Hierdoor ogen jouw wimpers voller dan bij een One by One set. De wimperextensions bij een 2D set zijn echter dunner dan de wimperextensions bij een One by One set. We hebben ruime keuze aan lengtes en krullen.

You will get what you wish.

3D Wimpers:

Sexy look

Bij de 3D wimperextensions set brengen wij drie wimperextensions aan op de natuurlijke wimper. Het resultaat? Prachtige volle wimpers die zorgen voor een sexy look. We hebben ruime keuze aan lengtes en krullen.

You will get what you wish.

Russian Volume:

Pornstar Look

Is jouw doel om een mooie, prachtige en super volumineuze wimper look te krijgen? Dan hebben wij ook nog de Russian Volume set. Bij de Russian Volume set komt een 4D, 5D of 6D techniek kijken. Hiermee brengen wij de 3D wimperextensions set naar een wat hogere level als het op volume aankomt. We hebben ruime keuze aan lengtes en krullen.

Voor de klanten die het nooit zwart genoeg vinden, hebben we goed nieuws, we hebben voor onze black liefhebbers,  blackest line uitgebracht, hiermee garanderen we de zwartste wimpers. (we weten dat je voller wilt omdat je zwarter wilt, dit is niet meer nodig) ervaar onze black line.

You will get what you wish.

Mix Wimpers:

Exclusieve look

Als je voor nog meer volume wilt gaan bieden wij ook een mix aan. Wil je Kim K Lashes? Wil je een exclusieve set? Vertel het aan onze lash artiesten. Zij zullen jou de exclusieve set geven. We hebben ruime keuze aan lengtes en krullen.

Opvullen lashes:

Touch up

We weten dat je inmiddels verslaafd bent aan je wimper extensions.. en dat is ook helemaal niet erg.. Zijn je wimpers deels uitgevallen en heb je gaten? Geen zorgen! Wij vullen je wimpers weer op. Net zo fresh als een nieuwe set.. Let’s shine again.  

Wij adviseren bij een nieuwe set om binnen drie weken of in de derde week op te vullen. 

Heb je je set al eerder opgevuld? Dan adviseren we je om je lashes binnen twee weken op te vullen of de tweede week op te vullen. Zo geniet je langer van mooiere en gezonde wimpers. 

You will get what you wish.

Verwijderen Lashes:

Let’s refresh

Ben je even toe aan rust? Wil je een nieuwe set? Zijn je wimper extensions uitgegroeid? Geen zorgen wij kunnen de wimpers pijnloos voor je verwijderen. 

You will get what you wish.